Nažalost, registracija je završena.

Draga djeco i roditelji, izletište Zeleni vir neće biti otvoreno za posjetitelje do daljnjega zbog materijalne štete izazvane poplavom. Stoga, mijenjamo odredište našeg subotnjeg izleta, te umjesto na Zeleni vir idemo u Crni lug, tj. u NP Risnjak. Polazak je u 9 h s benzinske postaje iNA Cernik osobnim automobilima. Dolazak u 10 h na ulaz u NP Risnjak.


  • Datum: 08.10.2022. 09:00
  • Lokacija INA Cernik (Karta)

Opis

Cijena izleta po obitelji, bez obzira na broj članova: 20 eura za one čija djeca nisu članovi  Udruge Regoč, za članove Udruge ova aktivnost  je pokrivena članarinom.
Posebno se naplaćuje ulaz na poučnu stazu Leska. Staza je zanimljiva, duga samo 4, 2 km. Ulaznica za poučnu stazu za odrasle bez planinarske iskaznice iznos 45 kn, a sa planinarskom iskaznicom 25. Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na stazu. Cijena obiteljske ulaznice je 100 kn. Na stazi se organizira i piknik s hranom koju nosite u ruksaku. Pri povratku s Leske na livadi pored jezera organizirat ćemo igre za djecu, roditelji mogu otići na kavu ili sudjelovati u igrama kao promatrači ili aktivni sudionici. Ručak može biti piknik na livadi ili u restoranu, ovisno o željama roditelja. Također, za djecu postoji mogućnost posjeta adrenalinskom parku.


Prijave za obiteljski izlet putem obrasca za članarinu za mjesec listopad.

Prijava za obiteljski izlet za one čija djeca nisu članovi Udruge Regoč.

Veselimo se prvom susretu.