Radmila Bajić

pedagog

Odgojitelj, pedagog i planinarski vodič s dugogodišnjim iskustvom organizacije i vođenja aktivnosti u prirodi. Od 2014. godine inicira i vodi različite projekte koji djeci omogućuju kvalitetnu igru, učenje i druženje u prirodnom okruženju.

više  

Nikolina Đečaj

odgojitelj

Odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom vođenja djece u prirodi. Završila je opću planinarsku školu i vodi posebni program održivog razvoja sa djecom predškolske dobi.

više  

Ljiljana Brašnić Matić

psiholog

Ljiljana Brašnić Matić diplomirani je psiholog s višegodišnjim stažem stručnog suradnika u dječjim vrtićima u Rijeci. Slijedeći izraženi profesionalni interes za odgojno-obrazovnu podršku darovitoj djeci, svoje djelovanje usmjerava na neposredni rad s djecom (voditelj je kraćeg specijaliziranog programa, verificiranog od strane Ministarstva odgoja i obrazovanja, čijom provedbom osigurava optimalne uvjete za zadovoljavanje kompleksnih i specifičnih razvojnih potreba darovitog djeteta).

više  

Željana Marić

kineziolog

Željana Marić, magistra kinezioligije s usmjerenjem iz kineziološke rekreacije. Radi u vrtiću kao voditeljica kinezioloških aktivnosti za djecu predškolske dobi.

više  

Tea Kolesar

odgojitelj

Odgojiteljica u dječjem vrtiću, trenutno u edukaciji za geštalt psihoterapeuta, zaljubljenica u knjige, prirodu, životinje, vrtlarenje i planinarenje. Završila je opću planinarsku školu i jedna je od voditeljica male planinarske škole.

više